top of page

Dekorasyon Önerileri

Sehpa dekorasyonu


Güzel bir sebpa üzeri dekor tasarımı, şu üç adımdan oluşmaktadır:

1. Sehpa üzerine dekoratif bir tepsi (tepsi içindekilerin detaylarına bakacağız)

2. Vazo

3. İki ya da üç kalın dekoratif kitap





Sehpa üzerinde konumladığınız dekoratif tepside, sunmak istediğiniz objeleri kullanabilirsiniz. Mumlar, kibritler, dekoratif objeler, şık bardak altlıkları, olmazsa olmazlardandır. Burada Feu du Ciel mumlarınızı, oda kokularınızı, mum aksesuarlarınızı kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Biliyorsunuz, ürünlerimizin hepsini tasarlarken, sürdürülebilirlik adına çok amaçlı kullanım hedefliyoruz. İçindeki mumu tükenmiş olan Feu du Ciel mum kaplarınızın içinde, görseldeki gibi uzun kibritler koyarak, hem şık bir görüntü verir, hem de mum kabınızı değerlendirmiş olursunuz.

Vazonuzu tepsi içinde veya tepsi dışında da konumlandırabilirsiniz. Içindeki çiçeklerle evinize hoş bir hava katacak.


İki ya da üç kalın dekoratif kitabınızı bu tepsinin dışında, tepsiye dikey olacak şekilde konumlandırın. Üzerine, dekoratif bir başka obje koyabilirsiniz. Burada mum çanı, fitil makası, ya da büyüteç, dürbün vb. çok şık durmaktadır.

Kalın kitap görünümünde içi boş dekoratif kutular da son dönemlerde oldukça kullanışlı. Örneğin, televizyon kumandalarınızı bu kutu içinde gizleyebilirsiniz.


Burada amacımız, bir dikey üçgen oluşturarak, dekorasyonu en doğru şekilde tamamlamak. Keyifle oluşturdğunuz tasarımlarınızda @feuduciel’i de etiketlerseniz, tasarımlarınıza sosyal medya hesabımızda yer vermekten mutluluk duyacağız.


Sevgiler,

İrem ATAY

18 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page